top of page
  • Writer's pictureCDL

De ce un dialog civilizat ?

Fara dialog civilizat si respect inter-uman, nu se pot face proiecte comune si nu se poate construi o societate sanatoasa, pentru generatiile de maine. In tara, exista o speranta foarte mare in cei plecati (diaspora romana) de a schimba lucrurile in bine, in Romania. Haideti sa nu-i dezamagim pe parintii, bunicii si copiii nostri!




Acest blog este dedicat tuturor diasporenilor care doresc sa isi scrie parerea despre importanta dialogului civilizat. Pentru a deveni editor pe acest website, este nevoie sa transmiteti un mesaj si sa urmati instructiunile. Contributiile dvs le veti putea publica intre ghiliomele si cu numele autorului (real sau alias), in ordinea sosirii in echipa formata din mai multi editori, care vor respecta aceeasi regula.


Citatul zilei: "Spune-mi ce fel de prieteni ai, ca sa-ti spun cine esti!” - promovam, asadar, apropierea unor caractere umane similare, care tind spre aceleasi scopuri in viata personala dar si ca membri responsabili ai societatii.

Orice editor poate veni cu povestiri scurte din experienta personala pe acest subiect, poate insera linkuri video etc.


Continuturi relevante si educative

Bloggerii pot invita cititorii sa urmareasca pagini pe fb sau alte retele sociale, folosnd hashtag-uri si alte resurse, in mod liber, promovandu-si propriile proiecte media (pagini personale, reviste online etc).

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page